Ерата на Борисов отминава. Изборните резултати са скала за омразата

...
 Ерата на Борисов отминава. Изборните резултати са скала за омразата
Коментари Харесай

Симеонов: Омразата към Борисов е голяма

 Ерата на Борисов отминава. Изборните резултати са канара за омразата против него. Това разяснява в ефира на Нова тв Валери Симеонов. 

Да не забравяме тази група, която изкара към 3 % - партията на Васил Божков, които безусловно желаят гибелта на Борисов.

„ ИТН “ е партия, формирана от медийни, книжни герои, които не са излизали от студиото си и нямат разбиране по какъв начин се основават закони. За две седмици в това Народно заседание видяхме хора влезнали, с цел да облекат в отплата своите отрицателни страсти през законите, уточни Симеонов.

По думите му, част от дейностите на новите партии в Народно събрание са освен недомислени – те са рискови и нездравословни за демокрацията. 

Лидерът на НФСБ уточни, че е отправил апела си за обединяване към всички патриотични обединения. „ Към нашите сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация, с които работихме в 43-то и 44-то Народно събрание.

Но също по този начин и към ВОЛЯ, с които работехме доста добре през тази предизборна акция, към „ Възраждане “ – партия, която сподели положително показване и развиване, към по-малки партии, които са в дясно-патриотичното пространстгво - като БЗНС-Ненчев, ХДС, социалдемократите “, уточни Валери Симеонов. Целта е да се реализира обединяване, което да осъществя патриотичния избор у нас, който е сред 300 и 400 000 души.

„ Ерата на Бойко Борисов отминава. Резултатите от изборите се оказаха канара към омразата против него “, разяснява водачът на НФСБ и уточни: „ ИТН “, които желаеха да натрият носа на Борисов. След това – „ Изправи се! Мутри вън! “ – площадните агресори, които затваряха София и бяха подготвени на крайни дейности против Борисов.

И да не забравяме тази група, която изкара към 3 % - партията на Васил Божков, които безусловно желаят гибелта на Борисов. И тези групи вкараха в Народно събрание 2 партии, които нямат нищо общо с политическия живот в Народно събрание “, заключи Симеонов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР